Nyhedsbrev Maj 2019: En ny service fra V.I. Data, nyt omkring Orbit Reader, demonstration af V.I. Data’s produkter i hele landet

Velkommen til Maj måneds nyhedsbrev fra V.I. Data. I dette nyhedsbrev kan du læse om følgende:
En ny service fra V.I. Data, nyt omkring Orbit Reader, demonstration af V.I. Data’s produkter i hele landet.

Rigtig god fornøjelse.

ny service: Teknisk rådgivning samt hjælp til opsætning

Er du blind eller døvblind, og har du brug for teknisk hjælp i forhold til tilgængelighed, som du ikke kan finde andre steder? Så kan V.I. Data måske hjælpe.

Vi lever i en hverdag, som er mere og mere teknisk. Hver gang vi skal ud og købe nye maskiner, så er de enten app styret, eller også skal de i de fleste tilfælde betjenes via menu systemer, som i mange tilfælde ikke kan bruges af blinde eller døvblinde. Det er meget svært at finde maskiner og systemer som kan betjenes af blinde, og man kan ikke bare gå ud fra det kan bruges, hvis man køber et tilfældigt produkt. Det kræver enormt meget forarbejde for at sikre sig, at et produkt kan bruges som blind før et køb. Det er langt fra alle der har mulighed og energi til at lave en så grundig undersøgelse.

Læs mere om denne nye service ved at klikke her

Nyt omkring Orbit Reader.

Nye priser.

Der er kommet nye priser på Orbit Reader over hele verden, hvilket V.I. Data ikke har haft nogen indflydelse på. De nye priser er som følger:
7337,50 kr. inkl. moms. 5870 kr. ekskl. moms.

Ny opdatering til Orbit Reader.

Der er kommet en ny opdatering til Orbit Reader, som indeholder en automatisk bladrefunktion ved læsning af tekster. Bare tryk på mellemrum ved læsning af en tekst, så bladre Orbit Reader automatisk til næste linje. Hastigheden kan indstilles ved at trykke mellemrum og pil op eller ned. Mellemrum pil op sænker hastigheden med et sekund ad gangen, og mellemrum pil ned forøger hastigheden med et sekund ad gangen. Ønsker man at justere hastigheden med mindre intervaller, kan man tilføje punkt 7, så kommandoen hedder: Mellemrum, punkt 7 og pil op eller ned.

Denne funktion kan være god til læsetræning for folk der er nye punktlæsere, folk der bare ønsker at øge læsehastigheden eller folk, som blot ønsker en mere flydende læseoplevelse.

Parallel import af Orbit Reader.

Der har desværre foregået parallel import af Orbit Reader, hvor andre firmaer også har markedsført produktet her i Danmark.
V.I. Data er i skrivende stund den eneste autoriseret distributør i Danmark. Dette betyder, at hvis du køber produktet fra andre steder end V.I. Data eller V.I. Data’s samarbejdspartnere, så kan du ikke få de nyeste opdateringer i forhold til den danske punktskrift, de nyeste danske oversættelser eller support til brug af Orbit Reader i forhold til danske tekster og dansk punktskrift inkl. forkortelser.
V.I. Data vil naturligvis annoncere i både nyhedsbrev og på hjemmesiden, hvis der bliver mulighed for et samarbejde med andre firmaer i fremtiden.

Demonstration af V.I. Data’s produkter i hele landet.

V.I. Data tilbyder en produktdemonstration af diverse produkter over hele landet. Det kan både foregå for fagpersoner på kommunikationscentre og kommuner, og for brugere i klubber, netværksmøder og lignende hvor der kommer folk med et synshandicap. Hvis du er interesseret i at se eller prøve et eller flere af V.I. Data’s produkter, så tøv ikke med at kontakte os.

Afslutning.

Vi går en rigtig dejlig tid i møde, med dejligt vejr, glade mennesker og masser af positiv energi. Spred gerne den positive energi hvor end du går hen. Den kommer positivt tilbage.

En stor tak skal lyde til netop dig, som har taget tid til at læse dette nyhedsbrev. Du er med til at gøre en forskel.

De bedste hilsner fra Søren Jensen.
V.I. Data.