Teknisk rådgivning samt hjælp til opsætning

OBS: Denne service inkluderer ikke produkter som kan bevilges som et hjælpemiddel, med mindre du selv har købt produktet.
Denne service henvender sig mest til private brugere samt pårørende. Fagfolk er naturligvis også velkommen til at henvende sig.

Er du blind eller døvblind, og har du brug for teknisk hjælp i forhold til tilgængelighed, som du ikke kan finde andre steder? Så kan V.I. Data måske hjælpe.

Vi lever i en hverdag, som er mere og mere teknisk. Hver gang vi skal ud og købe nye maskiner, så er de enten app styret, eller også skal de i de fleste tilfælde betjenes via menu systemer, som i mange tilfælde ikke kan bruges af blinde eller døvblinde. Det er meget svært at finde maskiner og systemer som kan betjenes af blinde, og man kan ikke bare gå ud fra det kan bruges, hvis man køber et tilfældigt produkt. Det kræver enormt meget forarbejde for at sikre sig, at et produkt kan bruges som blind før et køb. Det er langt fra alle der har mulighed og energi til at lave en så grundig undersøgelse.

V.I. Data har erfaringer med tilgængelighed indenfor følgende områder:

  • Brug og opsætning af Apples produkter indenfor mobiltelefoner, tablets, tv, streaming tjenester m.m.
  • Brug af og opsætning af Android produkter indenfor mobiltelefoner, tablets, tv, streaming tjenester m.m.
  • Opsætning samt brug af et fuldt tilgængelig tv med tale, hvor alle de indbyggede funktioner i tv’et kan bruges som blind
  • Opsætning samt brug af tilgængelige smart home løsninger som fx termostater til radiatorer
  • Opsætning samt brug af spillekonsoller som fx Playstation og Xbox
  • Opsætning samt brug af smart højtalere som fx Sonos, Google Home og lignende som fungerer sammen med Google Assistent så man kan tale til højtalerne, og fortælle hvad man ønsker at høre

V.I. Data forsøger at holde sig opdateret indenfor mange forskellige områder, for at undersøge, hvad man kan bruge som blind og døvblind. V.I. Data ved naturligvis ikke alt, og derfor vil du få et ærligt svar ved en henvendelse, om det er noget V.I. Data kan hjælpe med eller ej.

Hvis du har brug for rådgivning til et køb, ønsker hjælp til opsætning af et produkt eller en løsning som skal dække netop dine behov i hverdagen, så ring eller skriv til V.I. Data for at høre om vi kan hjælpe.

Pris.

Det er svært at beregne en fast pris på denne service, da opgavernes omfang kan variere meget. Der vil blive beregnet en fair pris når V.I. Data kender opgavens omfang, og når V.I. Data er sikker på, at vi kan hjælpe dig bedst muligt ud fra dine behov. Det er altid gratis at kontakte V.I. Data med en opgave, og det koster først, når du som kunde har accepteret prisen.

Kontaktoplysninger.

Email: support (snabelA) vidata.dk Telefon: 42 72 14 79.

Vi ser frem til at høre fra netop dig.