Hjemmesider til firmaer, organisationer og lignende

V.I. Data tilbyder at lave hjemmesider til firmaer, organisationer og andre, som har brug for en hjemmeside, der er designet efter eget ønske og behov.

Der er mange der tilbyder at lave hjemmesider. Hvorfor vælge V.I. Data?

V.I. Data laver hjemmesider, hvor tilgængeligheden er en selvfølge, ellers kan V.I. Data ikke selv bruge dem. Tilgængelighed er meget vigtig på alle hjemmesider, for at sikre alle kan bruge hjemmesiden, hvilket mange firmaer og organisationer ikke tænker over. Tilgængelighed er desværre en stor mangelvare på hjemmesider, hvilket V.I. Data vil forsøge at ændre lidt på.

V.I. Data designer løsninger, som passer til folks behov. Mange hjemmesideudviklere anvender skabeloner, som ikke altid kan tilpasses folks behov. Især indenfor tilgængelighed. V.I. Data laver selv løsninger der passer til brugernes behov hvis nødvendigt.

V.I. Data inddrager folk så meget i arbejdet med hjemmesiden som det ønskes. På denne måde får du/I en naturligvis indflydelse på hvordan hjemmesiden kommer til at fungere og se ud. Er du typen der helst bare vil have noget der fungerer uden for mange tekniske detaljer, så tilbyder V.I. Data naturligvis også at komme med forslag til hvordan hjemmesiden evt. kan bygges op.

V.I. Data oplære kommende webmastere. V.I. Data tilbyder at oplære en kommende webmaster i opdatering og redigering af hjemmesiden. Hjemmesiden bliver tilpasset til den enkelte webmaster, så det er så nemt for webmasteren som muligt at opdatere og redigere hjemmesiden. V.I. Data tilbyder også at være webmaster for en hjemmeside hvis dette ønskes.

V.I. Data laver hjemmesider i WordPress, som er et af de mest populære og fleksible systemer til opbygning af hjemmesider.

Kontakt V.I. Data for at få en god pris på en hjemmeside, som bliver designet til netop dine/jeres behov.

V.I. Data står bag følgende hjemmesider.

Her kan du se hvilke hjemmesider V.I. Data har lavet.

Blindehistorisk Selskab En meget spændende forening, som beskæftigere sig med blindes historie i Danmark. På hjemmesiden ligger en masse materialer i form af lydoptagelser, tekstmaterialer og mange andre spændende informationer der vedrører blinde personers vilkår i Danmark gennem tiden.

V.I. Data Hjemmesiden du besøger i dette øjeblik.