Nyhedsbrev samt julehilsen fra V.I. Data 2022

I dette nyhedsbrev kan du læse om følgende: En stor opdatering til WebBox, samt en julehilsen fra V.I. Data.

Få DR Lyd, samt mange flere radiostationer på din WebBox.

V.I. Data har knoklet hårdt for at kunne tilbyde en rigtig god julegave til alle jer, som bruger WebBox i hverdagen. To nye spændende funktioner er nu tilgængelig på din WebBox.

DR Lyd.

DR, Danmarks Radio, har lavet deres eget system til podcasts kaldet DR Lyd. Det betyder, at flere og flere podcasts kun bliver udgivet på deres egen platform, og ikke bliver udgivet som almindelig podcast som tidligere. Det vil sige, at diverse hjælpemidler der understøtter podcasts ikke længere kan modtage alle podcasts fra DR.

DR Lyd er nu blevet implementeret på WebBox, så folk der ikke kan bruge apps og hjemmesider også har mulighed for at følge med. Det har været meget svært at implementere DR Lyd på WebBox, så der kan forekomme fejl og mangler der gør, at det ikke fungere helt som forventet. Vi hos V.I. Data er rigtig glade for at kunne præsentere så unik en funktion, som kan komme til at gøre en stor forskel for mange brugere.

DR Lyd ligger på din WebBox under Podcast, og under punktet: DR Lyd. Der ud over ligger der også en søgefunktion, så du kan søge i deres store kartotek.

TuneIn Radio: Find radiostationer fra hele verden, direkte på din WebBox.

Nu kan du søge og finde mange flere radiostationer fra hele verden, direkte på din WebBox. TuneIn Radio, verdens største database for radiostationer, er nu blevet implementeret på WebBox. Nu kan du søge efter og finde radiostationer fra hele verden, direkte på din WebBox.
Det har været udfordrende at implementere TuneIn Radio på WebBox og der er ting som vi desværre ikke kan kontrollere, men som styres af folkene bag TuneIn Radio. Derfor er der ting, som ikke fungere helt optimalt endnu, men som løbende vil blive arbejdet på at forbedre. Vi håber dog, at funktionen kan gøre en stor forskel for dig, som ønsker at gå på opdagelse iblandt langt over 100000 radiostationer fra hele verden direkte på din WebBox.

Julehilsen fra V.I. Data.

Det har været et spændende år med to hjælpemiddeludstillinger, samt spændende arbejdsopgaver rundt omkring i hele landet. Det bliver spændende at se hvad det nye år vil bringe. V.I. Data vil fortsat bestræbe sig på at give den bedste mulig service i hele landet, og ser frem til mange spændende arbejdsopgaver i det nye år.

V.I. Data ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår til dig og dine kære. Må du få en rigtig glædelig og fredfyldt jul med dem du holder af. V.I. Data går på juleferie den 23. December og er tilbage igen den 2. Januar.

Afrunding.

En stor tak skal lyde til netop dig, som har taget dig tid til at læse dette nyhedsbrev. Del gerne og spred gerne det gode budskab til dem du kender. Du har netop lige gjort en stor forskel, ikke kun for dig selv, men også for mange andre.

De bedste hilsner fra Søren Jensen
V.I. Data.