Nyheder fra V.I. Data juli 2022

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om en kommende messe med hjælpemidler for synshandicappede, samt en demonstration af WebBox på Youtube. Rigtig god fornøjelse.

Kom med til messe den 17. September.

Lørdag den 17. September 2022 afholder NedsatSyn messe i Odense. Det bliver en spændende dag, hvor du kan komme og se en masse hjælpemidler, høre spændende foredrag og meget mere. V.I. Data vil være der med en stand, sammen med andre forhandlere af hjælpemidler. Måske bliver der præsenteret spændende nye ting, som du aldrig har set før?

Se meget mere om denne spændende dag på MesseNedsatSyn.dk

Vi håber på at se netop dig på denne spændende dag.

Demonstration af WebBox af Synshandicappedes Teknik.

Christian fra Synshandicappedes Teknik har lavet en rigtig god gennemgang af funktionerne af Webbox, på Synshandicappedes Tekniks Youtube kanal. En stor tak skal lyde til Christian for denne fine gennemgang af produktet. Der er lagt et link ind til demonstrationen på WebBox siden her

V.I. Data holder sommerferie.

V.I. Data holder sommerferie fra den 1. August, og åbner igen den 22. August. V.I. Data ønsker en rigtig god sommer til alle.

Afrunding.

Tusind tak til netop dig, som tog dig tid til at læse dette nyhedsbrev. Du har netop gjort en forskel, ikke kun for dig selv, men også for andre folk med et synshandicap. Del gerne nyhedsbrevet der hvor du synes det giver mening.

De bedste hilsner fra V.I. Data.