Nyheder fra V.I. Data den 11. 04. 2018.

Velkommen til endnu et spændende nyhedsbrev fra V.I. Data. I dette nyhedsbrev kan du læse om følgende:

  • Hjælpemiddeludstillinger og messer
  • V.I. Data rejser rundt i landet og demonstrerer produkter
  • Endnu en forhandler af hjælpemidler er tilføjet til listen over forhandlere
  • Orientering angående eksterne cd drev
  • Ankestyrelsens afgørelse omkring bevilling af hjælpemidler der kræver et abonnement
  • V.I. Data tilbyder betaling via MobilePay.
  • Afslutning.

Hjælpemiddeludstillinger og messer.

Dansk Blindesamfunds hjælpemiddeludstilling

V.I. Data er meget taknemmelige og stolte over at have deltaget på Dansk Blindesamfunds hjælpemiddeludstilling den 16. og 17. marts 2018. Det var en sand fornøjelse at fremvise produkter til så mange interesserede mennesker fra hele landet.
Der var stor interesse for både WebBox og 3Doodler Start, og der blev demonstreret, testet og afprøvet med stor interesse.
Om fredagen skete der ikke så meget, men lørdag formiddag var der fuld tryk på hele tiden. En kæmpe stor tak skal lyde til alle jer der kiggede forbi. Jeres interesse samt støtte betyder ubeskrivelig meget…

Kommende hjælpemiddeludstillinger.

Nedsat Syns Hjælpemiddelmesse.

Nedsat Syn
holder hjælpemiddelmesse i Odense lørdag den 15. september 2018. Messen er åben for alle, både brugere, pårørende og fagfolk. V.I. Data glæder meget til at have en stand på messen. Det bliver en meget spændende dag, hvor der også kommer udstillere, som ikke deltog på Dansk Blindesamfunds hjælpemiddeludstilling. Så der er god grund til at deltage, også hvis du deltog på Dansk Blindesamfunds hjælpemiddeludstilling i marts. Sæt allerede kryds i kalenderen nu, og følg med på Nedsat Syns hjemmeside.

V.I. Data rejser rundt i landet for at demonstrere produkter.

Kunne du tænke dig at få en demonstration af V.I. Data’s produkter i dit lokalområde? V.I. Data rejser rundt i hele landet for at demonstrere produkterne. Demonstrationerne kan enten foregå på kommunikationscentre, kommuner, i Dansk Blindesamfunds kredse samt andre steder, hvor det vil være relevant at demonstrere produkter for synshandicappede. Kontakt os gerne for nærmere aftale.

Endnu en forhandler af hjælpemidler er tilføjet til listen

Endnu en spændende forhandler af produkter til synshandicappede er tilføjet til listen. Det er firmaet Handi Life Sport, som sælger meget forskelligt sportsudstyr til handicappede. (Ikke kun synshandicappede.)
Se listen over forhandlere ved at klikke her.

Orientering angående eksterne cd drev

V.I. Data sælger et eksternt cd drev. Vi har desværre konstateret nogle besynderlige og komplekse tekniske problemer, så derfor sælger vi ikke længere drevet som tilbehør til de små håndholdte daisyafspillere. Vi sælger dog stadig drevet som tilbehør til WebBox, eller hvis folk har brug for et drev til en computer. Vi beklager meget de problemer vores kunder har haft med denne løsning. Kontakt os gerne, hvis du har brug for flere oplysninger.

Ankestyrelsens afgørelse omkring bevilling af hjælpemidler der kræver et abonnement

WebBox kræver et abonnement, hvilket forståeligt nok kan være en udfordring for nogle. Her kommer nogle interessante oplysninger, som du måske vil finde brugbart.
Du kan læse ankestyrelsens afgørelse angående bevilling af hjælpemidler ved at klikke her.

V.I. Data tilbyder betaling via MobilePay.

V.I. Data tilbyder nu at modtage betaling via MobilePay, hvilket gør betalingen meget lettere for mange af vores kunder. Mange mennesker bruger nu MobilePay som deres foretrukne betalingssystem, hvilket mange synes er langt lettere end at bruge Netbank. Vi har endda fået henvendelser fra nogle som har droppet deres Netbank, og bruger MobilePay i stedet. Vi er derfor rigtig glade for at tilbyde vores kunder denne service.

Afslutning.

Der sker stadig mange nye og spændende ting hos V.I. Data, og der kommer til at ske mange flere spændende ting i fremtiden.
Vi gør vores yderste for at tilbyde den bedste service og ydelse til netop dig, som læser dette. Glade kunder og samarbejdspartnere skaber positivt energi og smitter på den gode måde. Positiv energi giver masser af motivation til at køre firmaet videre. Vi stræber efter at yde den bedste service til netop dig…

De bedste hilsner fra Søren Jensen
V.I. Data.