Kom med til Dansk Blindesamfunds hjælpemiddeludstilling. V.I. Data giver 10% rabat.

Har du et synshandicap? Er du pårørende til en synshandicappede, eller har du interesse indenfor området? Så kom med til Dansk Blindesamfunds hjælpemiddeludstilling den 16. og 17. marts på Fuglsangscenteret.

V.I. Data fejre denne begivenhed ved at give 10% rabat, både på WebBox og på 3Doodler Start Pen.
Tilbudet gælder kun i forbindelse med hjælpemiddeludstillingen, som foregår i tidsrummet fra fredag den 16. marts kl. 10:00 til lørdag den 17. marts kl. 12:00 2018.
Bestil og få 10% rabat på enten en WebBox eller en 3Doodler Start Pen via mail: soren@vidata.dk, via kontaktformularen på hjemmesiden eller via fysisk fremmøde på Hjælpemiddeludstillingen indenfor det angivet tidsrum for at få 10% rabat på produktet.

Dansk Blindesamfunds Facebook opslag:

Husk vores hjælpemiddel-udstilling i næste weekend.

Dansk Blindesamfund inviterer hermed til hjælpemiddeludstilling fredag den 16. og lørdag den 17. marts 2018 i forbindelse med rehabliteringskonferencen og Dansk Blindesamfunds landsmøde i samme weekend.

Udstillingen byder på de nyeste hjælpemidler til blinde og svagsynede, fra CCTV’er og elektroniske lupper, inteligente kamerabriller, punktskriftnotatapparater, DAISY afspillere, ure og stokke og meget mere fra de førende forhandlere af hjælpemidler i Danmark.

Udstillerne er: Butik Kik, CareWarekompagniet Hjælpemidler for Handicappede, Instrulog, Itech, LVI, Lys og Lup, RP-gruppen (kun fredag) samt VIData

Udstillingen afholdes på Fuglsangcenteret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia. Det er gratis at deltage i konferencen, og vi opfordrer medlemmer, pårørende samt alle med interesse for hjælpemidler til blinde og svagsynede at komme og besøge udstillingen.
Udstillingen er åben fredag den 16. marts fra kl. 10-17 og lørdag den 17. marts fra kl. 9-12.

Ved ankomsten til Fuglsangcenteret kan du få udleveret en liste over udstillere med en beskrivelse af, hvor deres stand er placeret på centeret.
Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte Jesper Holten i Dansk Blindesamfund på 2340 9229 eller email jesper.holten@blind.dk