V.I. Data fejre Black Friday

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv med en WebBox til en god pris? Eller mangler du en unik julegave? Så kan du spare masser af penge på disse tilbud:

Køb WebBox til kun 5000 kr. Du spare 700 kr. Prisen er ekskl. abonnement.
Er du ikke særlig teknisk, men vil du gerne hør masser af radio, podcast, lydbøger fra Nota, følge med i nyhederne og meget mere, så er WebBox et rigtig godt bud.
WebBox er designet med henblik på folk med nedsat syn som ikke er særlig tekniske, men som gerne vil følge med i verden omkring sig på en meget simpel måde, uden brug af computer, tablet og lignende. WebBox er den mest simple maskine på det Danske marked med så mange forskellige funktioner. Maskinen har kun fem knapper, og de ting du ikke bruger kan slåes fra så WebBox bliver lettere at bruge.

Læs mere om WebBox her

Køb 3Doodler Start tegne pen til den skarpe pris af 349 kr. Du spare 150 kr.
Mangler du en unik julegave? Så er 3Doodler Start et rigtig godt bud. Produktet kan bruges af folk i næsten alle aldre, både børn og voksne, og uanset nedsat syn eller ej.
Vær kreativ med 3Doodler Start, og lav dine egne taktile tegninger i 3D. Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen, så længe du tegner på papir. Du kan endda tegne op i luften med flere forskellige farver, hvis du er dygtig nok. Folk med nedsat syn kan dele tegninger med folk med normalt syn og omvendt, da tegningerne er taktile via den specielle fremstillet plast man tegner med. Man kan ikke brænde sig på plasten, da den smelter ved 40 grader.

Læs meget mere om 3Doodler Start her

Kontakt V.I. Data:
email: support@vidata.dk
Telefon: 42 72 14 79.

Disse gode tilbud gælder indtil den 29. 11. 2020 kl. 23:59.

V.I. Data ønsker alle en glædelig Black Friday.