Nyhedsbrev fra V.I. Data Februar 2020: Nyt produkt, samt andre spændende nyheder

Velkommen til årets første nyhedsbrev fra V.I. Data. Et nyt og spændende år er startet, hvilket også afspejler sig i vores første nyhedsbrev. Her kan du læse om det nyeste produkt fra V.I. Data, samarbejde med andre forhandlere samt hvad der ellers røre sig hos V.I. Data. Velkommen til et forhåbentligt spændende og fyldesgørende nyhedsbrev.

Intro.

Hjertelig velkommen til dette års første nyhedsbrev. Det er næsten for sent at ønske jer et godt nytår, men vi håber, at alle har fået en god start på dette nye år.

V.I. Data er stolte over at kunne præsentere endnu et nyt produkt i år, som du kan læse meget mere om i dette nyhedsbrev. Der ud over kan du læse om arbejdet med de andre produkter V.I. Data sælger, læse om samarbejde med andre forhandlere, V.I. Data’s services og meget mere. Skal vi ikke bare se at komme igang? 🙂

V.I. Data Præsenterer et nyt produkt: GoBox

GoBox: Få undertekster læst højt på dit tv.

Har du problemer med at læse underteksterne på dit tv? Kunne du godt tænke dig at få læst underteksterne højt på flere kanaler end DR’s kanaler? Vil du gerne have undertekster læst højt på film, tv serier m.m? Så kan GoBox måske være lige noget for dig.

GoBox: En lille boks, der sættes imellem din tv boks og dit tv, opfanger underteksterne, læser dem højt med syntetisk tale på dit tv. GoBox er en lille firkantet boks, som kobles imellem et videosignal og dit tv. Videosignalet kan fx komme fra en tv boks fra din tv udbyder, et Apple tv, en Crome cast, dvd eller Blueray afspiller. Videosignalet vil da passere igennem GoBox, som opfanger underteksterne og læser dem højt med syntetisk tale. Videosignlaet bliver sendt videre fra GoBox til dit tv, som vil vise billedet og afspille lyden som det plejer.

Hvis du bruger høreapparater, samt anden form for høretekniske hjælpemidler, så kan disse også tilsluttes både via ledning (Minijack), eller trådløst via Bluetooth.

Læs meget mere om GoBox ved at klikke her

Samarbejde med andre forhandlere.

V.I. Data synes samarbejde er vigtigt. Man kan lige så godt gøre det man er god til, udnytte resurserne på den bedste måde og samarbejde omkring tingene.

V.I. Data er meget stolte af at have startet et samarbejde med Instrulog, som er den officielle importør af GoBox. Det bliver med garanti et spændende og godt samarbejde.

Folk roser Orbit Reader.

Vi modtager jævnligt stor ros omkring Orbit Reader, som folk er meget begejstret for.

Her er hvad flere brugere har givet af tilbagemeldinger:

 • Meget tydelig punktskrift
 • Reagere meget hurtigt
 • Holder strøm meget længe
 • Utrolig stabil forbindelse som punktdisplay til iPhone
 • Meget simpel at bruge
 • Husker altid hvor man er nået til i dokumenterne
 • Lille og kompakt
 • Meget billigt.

Der kommer løbende opdateringer til Orbit Reader, som retter så mange fejl og mangler som muligt.

Er du interesseret i at se og prøve Orbit Reader, så tøv ikke med at kontakte en af følgende:

 • Hjælpemiddelafdelingen på IBOS (Instituttet for blinde og svagsynede)
 • Dit lokale kommunikationscenter, synsafdeling eller kommune
 • V.I. Data direkte.

Klik her for at læse meget mere om Orbit Reader

WebBox.

Flere og flere brugere skifter over til WebBox, i forbindelse med det bliver svære og svære at få cd’er. Det er bare så meget lettere at få sine lydbøger digitalt fra Nota, så man ikke skal vente i en uge eller mere på de bøger man gerne vil læse.

Vi har fået følgende positive tilbagemeldinger omkring WebBox:

 • Utrolig simpel at bruge, selv for folk der ikke bruger computer
 • Rigtig god lyd, også for folk med nedsat hørelse
 • Nemt at afspille lydbøger direkte fra Nota
 • Nem og overskuelig radio
 • Dejligt den kan tilpasses til folks individuelle behov
 • Dejligt den kan bruges både som transportabel og stationær løsning med fjernbetjening.

Er du interesseret i at se og prøve WebBox, så tøv ikke med at kontakte en af følgende:

 • Hjælpemiddelafdelingen på IBOS (Instituttet for blinde og svagsynede)
 • Dit lokale kommunikationscenter, synsafdeling eller kommune
 • V.I. Data direkte.

Klik her for at læse meget mere om WebBox

V.I. Data får flere og flere opgaver omkring hjemmesider.

V.I. Data får flere og flere opgaver i forhold til at hjælpe med tilgængeligheden på hjemmesider. Det er vi meget glade for, da vi synes det er vigtigt, at hjemmesider kan bruges af alle mennesker, og at kravene om tilgængelighed bliver overholdt. Der er rigtig mange firmaer der kan lave hjemmesider, men der er ikke så mange der har ekspertise i at overholde standarderne indenfor tilgængelighed, så hjemmesiderne kan bruges af alle mennesker. Ønsker du at din hjemmeside skal kunne bruges af alle mennesker? Så vælg V.I. Data.

Læs mere om hvad V.I. Data kan tilbyde indenfor hjemmesider ved at klikke her

Klik her for at læse hvad V.I. Data kan tilbyde i forhold til tilgængelige server løsninger til virksomheder og organisationer

Afslutning.

En stor tak skal lyde til netop dig, som læser dette afsnit. Tusind tak fordi du har taget dig tid til at læse dette nyhedsbrev fra V.I. Data. Bare ved at læse dette nyhedsbrev, er du med til at gøre en forskel for andre mennesker i hele Danmark. Uanset om du er bruger, pårørende, fagperson eller hvis du bare ganske tilfældigt har fundet dette nyhedsbrev, så har du lige gjort en forskel blot ved at læse nyhedsbrevet.

Ønsker du at gøre en endnu større forskel, så hjælp gerne med at dele dette nyhedsbrev. Videresend det via email. Del det på Facebook og Twitter. Fortæl andre om nyhedsbrevet, og opfordre dem til at tilmelde sig nyhedsbrevet via email, eller følge med på Facebook eller Twitter.

V.I. Data brænder for at gøre en forskel, og det er bl.a. din motivation der er med til at drive værket, og give V.I. Data endnu mere motivation.

De bedste hilsner fra Søren Jensen V.I. Data.