Nyhedsbrev fra V.I. Data den 29. 08. 2018. Kom med til Hjælpemiddelmesse den 15. September.

V.I. Data håber du har haft en dejlig sommer, og har nydt det super gode og varme sommervejr. Nu er det bare med at nyde den gode sensommer så længe det varer…

Kom med til Hjælpemiddelmesse i Odense den 15. September 2018.

Er du interesseret i at se de nyeste hjælpemidler? Så kom med til Hjælpemiddelmessen i Odense lørdag den 15. September 2018.

Messen bliver afholdt af
NedsatSyn.dk
Følgende forhandlere deltager på messen:
Instrulog, V.I Data, Lys og lup, LVI, ITECH, Eschenbach, HFH-Synsnerven, Medivit, Ballast CPH, IBOS, Odense Hovedbilblioteket, Dansk Glaukom forening, Aniridi Danmark.

V.I. Data fejre messen ved at give 15% rabat på alle vores produkter. For at gøre brug af denne rabat, skal du møde fysisk op på messen og afgive din bestilling. Tilbudet gælder kun lørdag den 15. September 2018 fra kl. 10:00 til 15:30, hvor messen har åben.

V.I. Data håber på at se netop dig på denne spændende dag, hvor der vil være udstilling af en masse spændende nye produkter, lodtrækning hvor du kan vinde flotte præmier, foredrag og meget mere.
Læs mere om Hjælpemiddelmessen ved at klikke her

“”##Begrænset lager af Rubiks Touch Cube.

Der er en stor efterspørgsel på Rubiks Touch Cube, og det har været vanskeligt at få flere på lager. V.I. Data har endelig fået et meget begrænset lager hjem, så du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i dette spændende produkt.

Det ser desværre ikke ud til at vi får mulighed for at importere Rubiks Touch Cube til Danmark i fremtiden, da firmaet Rubiks har bremset for denne mulighed. Da der er en stor efterspørgsel på produktet, vil vi naturligvis gøre hvad vi kan for at løse dette problem.