Nyhedsbrev December 2018: Juleudsalg, nyt på WebBox og nye ydelser

Velkommen til endnu et super spændende nyhedsbrev fra V.I. Data, som indeholder følgende:
Juleudsalg, se tv på din WebBox, nye services, nyt på hjemmesiden, Blindehistorisk Selskab, Blindsigt og afrunding.

Juleudsalg til og med torsdag den 20. December 2018.

V.I. Data er kommet i julestemning, og har fået fyldt lageret op igen. Derfor giver vi dig gode muligheder for at købe årets julegave, enten til dig selv eller til en bekendt.
Der er 10% rabat på alle produkter til og med torsdag den 20. December 2018. Bestiller du varen den 20. December, så kan vi desværre ikke garantere at pakken når frem til jul. Dette afhænger af hvor hurtigt postvæsnet kan levere pakken i den travle juletid.

Se tv på din WebBox.

WebBox har fået endnu en smart funktion: Nu er det muligt at se alle seks kanaler fra DR direkte på din WebBox!
Det er naturligvis kun lyden der bliver afspillet på WebBox, da den ikke har nogen stor skræm. Denne funktion kan være meget brugbar for nogle, hvis man alligevel ikke kan se skærmen på tv’et, og hvis man synes det er lettere at finde frem til kanalen man ønsker at se på sin WebBox end på sit tv.
Kontakt V.I. Data for flere informationer, eller hvis du ønsker disse tv kanaler på din WebBox.

Nye services.

V.I. Data har knoklet meget hårdt, og er nu stolt over at kunne tilbyde følgende nye services:

Hjemmesider til firmaer, organisationer og lignende.

V.I. Data tilbyder at lave hjemmesider til firmaer, organisationer og andre, som har brug for en hjemmeside, der er designet efter eget ønske og behov.
Der er mange der tilbyder at lave hjemmesider. Hvorfor vælge V.I. Data?
V.I. Data laver hjemmesider, hvor tilgængeligheden er en selvfølge, ellers kan V.I. Data ikke selv bruge dem. Tilgængelighed er meget vigtig på alle hjemmesider, for at sikre alle kan bruge hjemmesiden, hvilket mange firmaer og organisationer ikke tænker over. Tilgængelighed er desværre en stor mangelvare på hjemmesider, hvilket V.I. Data vil forsøge at ændre lidt på.

Læs mere om denne nye service ved at klikke her.

Serverløsninger til firmaer og organisationer.

V.I. Data tilbyder serverløsninger og at være serveradministrator.
Har dit firma eller organisation behov for en serverløsning til et eller flere formål? Så kan V.I. Data måske hjælpe med en løsning.
V.I. Data tilbyder at lave server løsninger i Linux. Det kan fx være web servere, mailliste servere, voicechat servere og lignende. V.I. Data tilbyder også at være serveradministrator, som sørger for at serveren kører stabilt.

Klik her for at læse mere om denne nye service

Nyt på hjemmesiden.

Vi har forsøgt at gøre hjemmesiden endnu mere overskuelig med følgende ændringer:

Der er nu tilføjet flere undermenuer i hovedmenuen. Menupunkterne “Produkter” og “Services” har de tilhørende underpunkter, hvilket formindsker hovedmenuen, og forhåbentligt gør den mere overskuelig for alle brugere.

Hvis man klikker på et af hovedpunkterne i menuen, Produkter eller Services, så åbner der en ny side indeholdende det valgte menupunkt. På denne side vil man også finde links til de tilhørende menupunkter. Der er med andre ord to forskellige muligheder for at navigere rundt på siden.

Feedback på dette nye system modtages meget gerne. Både god og dårlig feedback. Det er vores ønske at siden kan bruges af så mange som muligt. En hjemmeside skal være enkelt og overskuelig at bruge for alle…

Blindehistorisk Selskab.

Blindehistorisk Selskabs nye hjemmeside er den første hjemmeside V.I. Data har lavet indenfor den nye service, hvor vi tilbyder at lave hjemmesider.

Blindehistorisk Selskab er en meget spændende forening, som beskæftigere sig med blindes historie i Danmark. På hjemmesiden ligger en masse materialer i form af lydoptagelser, tekstmaterialer og mange andre spændende informationer, som vedrører blinde personers vilkår i Danmark gennem tiden.
Tag gerne et kik forbi denne spændende hjemmeside. Det er meget mere spændende end du tror…
Klik her for at gå til Blindehistorisk Selskabs hjemmeside

Blindsigt.

Blindsigt er den første serverløsning V.I. Data har lavet. Dette inkluderer mail server, mailliste server, webserver og voicechat server.

Blindsigt er en NonProfit organisation som tilbyder en lang række mail lister, hvor blinde og svagseende fra hele Danmark kan debatere emner, som relaterer sig til et synshandicap. Mange blinde og svagseende fra hele Danmark har stor gavn af disse mail lister på daglig basis. Mail listerne bliver også brugt både af pårørende til folk med synshandicap samt fagfolk, som arbejder indenfor området. Systemet bliver brugt af flere hundrede mennesker hver eneste dag.
Har du et synshandicap, er du pårørende til en med et synshandicap eller arbejder du indenfor synsområdet, så vil du helt sikkert finde en eller flere mail lister som kan fange din interesse.

Klik her for at gå til Blindsigts hjemmeside

Afrunding.

Som du kan læse, så sker der mange spændende ting hos V.I. Data. Det er bl.a. dig kære læser, som er med til at give motivationen samt lysten til mange nye ting. Dine gode tilbagemeldinger samt forespørgsler gør en stor forskel. Tusind tak for det…

V.I. Data kan allerede nu afsløre, at der snart er et nyt produkt på vej. Så der er god grund til at holde øje med nyhedsbrevet…

De bedste hilsner fra Søren Jensen.
V.I. Data.