Nyheder fra VIData d. 11. 10. 2017.

Så er der igen spændende nyt fra VIData, hvor der sker mange spændende ting for tiden.

En stor tak…

En stor tak skal lyde til alle jer, som indtil videre abonnerer på VIData’s nyhedsbrev via mail. Der er plads til mange flere interesserede, og nyhedsbrevet må gerne deles vidt og bredt…
Der har været enkelte problemer med tilmeldinger til nyhedsbrevet, hvor folk ikke har fået bekræftet deres tilmelding. Årsagen kan evt. være et spamfilter, hvor bekræftelsesmailen ikke når frem. VIData har i disse tilfælde tilladt sig manuelt at bekræfte disse tilmeldinger, hvilket forhåbentligt er okay. Der vil blive fulgt op på, så vidt det er muligt, om folk modtager nyhedsbrevene via mail.

En stor tak skal også lyde til alle jer, som har kigget forbi hjemmesiden. VIData har allerede rundet 200 besøgende… Dette kan man følge med i via besøgstælleren på siden.

Facebook.

VIData er nu kommet på Facebook, hvor man har mulighed for at følge med, hvis man hellere vil følge med i nyhederne via Facebook. Linket til VIData’s Facebook side er:
https://www.facebook.com/vidata.dk/

WebBox.

VIData er ved at planlægge en fremvisning af WebBox rundt omkring i landet. Der er allerede fuldt booket resten af oktober måned. Er du interesseret i en demonstration af produktet, så er du altid velkommen til at kontakte VIData for nærmere aftale.

WebBox er blevet registreret på Hjælpemiddeldatabasen og har fået et HMI nummer. Læs mere om dette på WebBox siden.

VIData har gang i mange flere spændende ting, som ikke er klar til at blive annonceret endnu. Det eneste VIData kan love på nuværende tidspunkt er, at der kommer nye nyttige ting på hjemmesiden i fremtiden, som alle kan få brug for. Med andre ord, så er der god grund til at følge med i hvad der sker her på siden…

Skriv et svar