Glædelig jul fra V.I. Data

V.I. Data ønsker alle kunder samt jeres familier, samarbejdspartnere og fagfolk en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

År 2020 har været et svært og udfordrende år for mange. Det har det også for V.I. Data. Men bl.a. på grund af positiv energi fra netop dig der læser denne julehilsen, så har vi også klaret årets udfordringer hos V.I. Data. Du er bl.a. med til at holde motivationen, blot ved at læse denne julehilsen.

På trods af Corona situationen og hvad den har medført, så har V.I. Data bibeholdt motivationen med positiv energi. Det har vi bl.a. gjort ved at præsentere GoBox, som er en lille boks der kan oplæse undertekster på dit tv.

V.I. Data har også i høj grad spredt positiv energi via WebBox, som er designet til at sprede positiv energi i folks hjem over hele landet, blot via en internetforbindelse, helt uden brug af computer eller andet avanceret teknik.

Der er kommet mange nye ting på WebBox helt gratis i år, til stor glæde for mange brugere. Mange brugere har meldt tilbage, at WebBox har været en stor støtte og kæmpe hjælp i dagligdagen, især i år, hvor Corona har medført begrænsninger og isolation for mange mennesker. Det glæder os meget hos V.I. Data at høre, at denne lille boks kan glæde så mange, samt sprede så megen positiv energi og glæde rundt omkring i de Danske hjem.

WebBox har fået følgende nye ting i år:

  • Tilkøbspakke med en scanner, hvor WebBox kan læse ens post, breve og anden form for trygt tekst.
  • Gratis tv kanaler, hvor man kan høre lyden på sin WebBox.
  • Integreret med nyhedsartikler fra DR. Læs de daglige nyheder på WebBox.
  • Integreret med DR’s podcasts, hvor man kan høre mere end 200 forskellige serier af radioudsendelser.
  • Slip for cd’er fra Nota, med en langt bedre integrering på WebBox, hvor du modtager din bestilling direkte.
  • De aviser og blade du abonnere på hos Nota, bliver nu leveret med det samme direkte på WebBox.

V.I. Data arbejder i skrivende stund på endnu flere nye tiltag på WebBox, så der er helt sikkert noget at se frem til i det nye år.

Med disse ord vil vi hos V.I. Data sige tusind tak for et godt samarbejde i år 2020.
Vi vil ønske netop dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. På gensyn i det nye år.

De bedste jule og nytårshilsner fra V.I. Data.